Ik ben Tanja Versteeg en woon in Oosterhout, vlakbij Breda.
Hier heb ik ook mijn praktijk ‘De Steenbok’.
Iedere dag ben ik met Reiki bezig, voor mezelf en voor anderen.
Toen ik 15 jaar geleden voor het eerst van Reiki hoorde, had ik niet kunnen denken dat deze energie ooit nog eens zo’n groot deel van mijn leven zou gaan uitmaken.
 
Omdat ik al 30 jaar met natuurgeneeskunde en spiritualiteit bezig ben in de vorm van Astrologie, Bachbloesemremedies, Aardstraling, Quantum Touch en Mineralen was het voor mij geen onbekende energie.
 
Al jaren worden in mijn praktijk ‘De Steenbok’ Reiki cursussen verzorgd.
Ik ben begonnen met het assisteren van mijn Reiki Master terwijl hij zijn Reiki-klasjes begeleidde. Sinds ik in 2003 zelf Reiki Master geworden ben, geef ik Reiki cursussen vanuit mijn eigen kennis en ervaring.
 
Reiki ontspant, geeft rust en zorgt ervoor dat je in balans komt.
Tijdens een behandeling krijg je nieuwe energie. Deze energie versterkt het immuunsysteem en helpt je om je lichaam en je geest te zuiveren. Het ondersteunt je bij het loslaten van emotionele remmingen.
 
In een Reiki cursus leer je niet alleen hoe Reiki praktisch werkt, bijv. hoe de verschillende handposities zijn, maar ook wordt jouw bewustwordingsproces in gang gezet en begeleid.
 
Eigenlijk begint de bewustwording al op het moment dat je besluit om meer over Reiki aan de weet te komen.
 
Een Reiki cursus ‘Eerste Graad’ bestaat uit 3 á 4 dagdelen en in ruil voor het cursusgeld (€ 150.--) krijg je een levenslange verbinding met deze liefdevolle, helende energie.
Na de 1e graad, kun je na verloop van tijd ook de 2e graad Reiki halen. Deze bestaat uit 3 dagdelen en in ruil voor dit cursusgeld (€ 500.--) krijgt deze helende energie meer verdieping en kracht.
 
Iedere eerste woensdagavond van de maand is er een mogelijkheid om te oefenen of om bij te praten. De avond begint om 20:00 uur. Wel even melden van te voren en iedereen is welkom.
 
Wil je meer informatie bel, schrijf of mail naar: 
 
‘De Steenbok’
Praktijk voor Reiki, Astrologie en Bach bloesemremedie
Tanja Versteeg
           Merijntje Gijzenstraat 18  4906 EA Oosterhout
Tel. (0162) 683374
Mob. 06-12867087

           Email: tanjaversteeg@gmail.com